Операция Полянизация

От 13 до 15 юли в местността Узана, на 17 км от Габрово ще се проведе едно пъстро и забавно събитие, наречено Узана Поляна Фест. В него участие ще вземат много организации, групи от хора и посетители и ще имат възможността да се включат в разнообразни дейности и инициативи под открито небе. Идеята е да се засвидетелства едно отговорно и приятелско отношение към природата и да се забавляваме, без да оставяме трайни следи в местността след като фестивала приключи. Узана Поляна Фест 2011г.
Ние, „Мечти и отбори България“ и тази година ще бъдем там на 14 юли, в Детския център, където е най-весело и безгрижно, но и най-отговорно, защото именно подрастващите са тези, от които зависи отговорно опазване на природата в бъдеще.
Под името „Операция Земя“ от 11:00ч. ще започнем с познавателни и образователни игри за деца, в които място могат да намерят и родителите.
Тъй като времето се очаква да бъде горещо, особено в 12:00ч. , дори и в планинските части, сме предвидили една забавна атракция за изобретателни малчугани и весели родители, която първо ще ги изпоти, докато измайсторят „Воден Катапулт“, но заслужено ще се разхадят накрая, в една водна битка.
Узана Поляна Фест 2011За хората, които искат да уловят вятър, могат да се включат в работилницата за изработване на хвърчила от подръчни материали в 15:00ч., отново в детския център.
Вечерта, когато хладината се разстеле по поляната ще запалим „Огън без следа“, без да има опожарени черни петна по поляните на другия ден. За да се научите, можете да се включите, в 19:00ч. в близост до Детския център.

За повече информация, можете да ни пишете на mobulgaria@gmail.com

До скоро! 🙂

Публикувано в Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар