Социално предизвикателство „Доброделие!“ в Габрово

Проект „Доброделие!“ е социално предизвикателство за младежи от Габрово на възраст от 13 – 29 години за правене на добрини в рамките на месец октомври 2018 г.

Всички желаещи могат да се включат в обучителен семинар, където ще получат насоки за участието в проекта, умения за работа в екип и комуникация.

Обученията ще се проведат в сградата на БЧК – Габрово.

Участниците ще са „ядрото“, което ще твори добрини в града – помощ на възрастни хора да се чувстват по-адекватно в модерния свят, почистване на градинки, засаждане на дървета, помощ на съсед/приятел, обновяване на запустели места за отдих и игра и др.

Младежите ще публикуват снимки с описание на добрината, която са направили в страницата на проекта като предизвикват свои приятели да направят същото и използват #доброделие. Участниците в проекта ще бъдат стимулирани с награди в следните категории:

– най-значима добрина;

– най-харесвана снимка на направена добрина;

– най-активни участници;

За месец в Габрово ще видим много добри дела, които ще дадат положителен личен пример на всички. Чрез социалните мрежи проектът ще въздейства и в други градове и държави.

Проектът се реализира от сдружение „Мечти и отбори България“ и Областен съвет на БЧК – Габрово с финансовата подкрепа на община Габрово.

За повече информация и заявка за участие може да се свържете с Цветелина Терзиева: 0899529968 или isbulster@gmail.com.

Публикувано в Какво правим / Новини, Проекти. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.