“Мечти и отбори България” в подкрепа на икономически засегнати семейства от Covid19

Сдружение „Мечти и отбори България“ се ангажира с намиране на подкрепа на семейства изпаднали в крайна нужда заради липса на доходи след загуба на работно място по време на извънредното положение заради Covid19 в град Габрово. По данни на общината в града има 41 нуждаещи се семейства с непълнолетни деца, които имат Крайна нужда от подпомагане. Сред тях има семейства с един онкоболен родител, а друг вече безработен, деца с увреждания, възрастни с ТЕЛК, които разчитат на членове от семействата за съжаление останали вече без работа заради сегашната криза. Те имат нужда от хранителни продукти, почистващи материали, дезинфектанти.

Обръщаме се към всички, които имат желание и възможност да помогнат да бъдем Ваш посредник на добра воля в Габрово. Със събраните средства ще закупим за всяко семейство: плодове (лимони и ябълки), зеленчуци (пресни и замразени), олио, захар, сол, брашно, ориз, бобови, варива (спагети, макарони), консерви с месо, лютеница, какао, млечни продукти, риба (замразена), месо, яйца, дълготрайни колбаси, маслини, бисквити, сапун, паста за зъби, шампоан, тоалетна хартия, салфетки, прах за пране, веро, доместос, мокри кърпички, памперси и други конкретно пожелани от нуждаещите се. Всички изброено е на стойност около 280 лева. и за 4 членно семейство хранителните продукти биха стигнали за около 7-10 дни.

„Мечти и отбори България“ съществува от 2007 година до сега. За това време сме провели много дарителски акции – в помощ на деца от домове за деца лишени от родителска грижа, деца с увреждания, млади таланти. Сега е нужно да помогнем и на семействата в нужда, защото всеки заслужава достоен живот и солидарността е нашата супер сила.

Може да ни подкрепите тук: https://gogetfunding.com/%d0%bc%d0%b5%d1%87%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d0%be%d1%82%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%b0/

Публикувано в Какво правим / Новини. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.