Игри за деца и родители

Скъпи приятели,
Нашето сдружение, съвместно с Асоциация Родители, Националният център за безопасен Интернет и Национална мрежа за децата Ви канят да участвате във второто издание на българския ФАМИЛАТЛОН – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, което ще се проведе по време на Международния ден на семейството – 15 май и във връзка с Деня на Европа.
Първообразът на ФАМИЛАТЛОН е създаден във Франция от група ентусиасти с основната идея, че семейният спорт е много важен за укрепване на здравето и физическото, психично и социално благополучие на семействата. На 9 май 2009 г. във връзка с деня на Европа в Южния парк се проведе първият български ФАМИЛАТЛОН – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.
Тази година празникът ще се проведе на 15 май, който е обявен от ООН за Международен ден на семейството. Добрият отзвук, който получиха демонстрациите и участията на спортните клубове на миналогодишния ФАМИЛАТЛОН, ни дава основание отново да включим най-успешните участници в програмата.

Предварителната програма на празника включва:
1100 часа – велопоход от Народния театър „Иван Вазов“ до Южния парк
1130 часа – официално откриване на Фамилатлона в Южния парк – постоянната сцена
1130-1200 часа – награждаване на участниците във велопохода
1200 часа – старт на състезание по спортно ориентиране с маршрут „Малката Европа“ за участници 1- 2 клас в отбор с възрастен
1330-1400 часа – награждаване
1400 часа – старт на състезание по спортно ориентиране с маршрут „Малката Европа“ за участници 3- 4 клас в отбор с възрастен
1530 часа – награждаване;
1600 часа – край;

Публикувано в Какво правим / Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар