Фестивал „По нещо за всеки“ – 15 май 2016г., Габрово

speed ballНова инициатива, на групата Млади лидери, преминали през обучение по лидерство и толерантност, ще се реализира в Габрово. Обучението се проведе от 14-ти до 17 април в 1-во ОУ „Ран Босилек“ и кафе-клуба на Техническия университет в Габрово.
Събра се голяма група от 20 ученика от Национална априловска гимназия, ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“, 6-то ОУ „Иван Вазов“, 2-ро ОУ „Неофит Рилски“, както и представители на домакините.

chessСъбитието, което планират младите габровци ще бъде фестивал По нещо за всеки, посветен на международния ден на семейството – 15 май.
Смелите ни мечти ни водят към площад „Възраждане“, където ще има изпълнения на танцьори от танцова школа „Магия“ и изпълнители от музикална школа „Звезди в аванс“. По време на концерта всички желаещи ще могат да се запишат в отбор, с който да вземат участие в игри със спортен и състезателен характер. Игрите ще са забавни и съобразени с възможностите на всеки, лесни за изпълнение и разбиране.

towerПрез цялото време на фестивала, ще бъдат отворени нашите  творчески ателиета, където освен да създавате изкуство, ще можете да си вземете някое от ръчно изработените изделия, като в замяна дарите парична сума, за да подпомогнем хората от Дом за настаняване на възрастни хора с увреждания. Цените няма да бъдат предварително определени. Щом си вземете нещо, вие решавате колко пари да дарите.

Всички са добре дошли на нашия фестивал!
Ще бъде забавно, необикновено и интересно.
Елате с приятелите си или прекарайте време със семейството си.
Ще имате възможност да се запознаете с нови хора.
Очакваме ви!

п.п. мястото на събитието може да бъде променено по независещи от нас причини.
human knot

Публикувано в Какво правим / Новини, Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар