Мечти и отбори – Варна

23 септември е дата, която се запечата в съзнанието ни с усмивка! Тогава се проведе фестивала „Мечти и отбори“ за четвърти пореден път. Срешнахме се деца от цяла Варна и не само, бяха ни на гости и лидери от Англия относно проекта, организиран от Британски съвет. Преживяхме малка приказка! Фестивала беше едно изключително събитие, което остави дълбок спомен не само за нас, младите лидери, а и в десетките детски усмивки, които трептяха като звездички в Коледна нощ.
Успяхме вскички заедно чрез спортните игри да се забавляваме и в същотото време да се опознаем един-друг. И тогава открих любопитството, стремежа, надеждата и борбеността в искрящите погледи на всички деца.
Аз мисля, че именно в това се гради човека у всеки – като показва отношението на отделната личност към света, към хората около себе си. Това успя да стане факт – всеки от нас, стъпка по стъпка опознаваше другите. Удовлетворените и търсещи погледи се срещаха с нови, либопитни и загадъчни личности и откривахме части от себе си в другите.
Този фестивал успя да накара всеки сам у себе си да изгради подкрепа, доверие и онова чувство, че има някой до теб, който няма да те предаде! Фестивалът се основаваше на истинската детска радост!
Този детски празник ни подари само вълшебни мигове! Успя да изгради у нас не само лидерски умения, а и личностни качества!
Кристина и Марина Кръстеви
Млади лидери в Сдружението

23 септември е дата, която се запечата в съзнанието ни с усмивка! Тогава се проведе фестивала „Мечти и отбори“ за четвърти пореден път. Срешнахме се деца от цяла Варна и не само, бяха ни на гости и лидери от Англия относно проекта, организиран от Британски съвет. Преживяхме малка приказка! Фестивала беше едно изключително събитие, което остави дълбок спомен не само за нас, младите лидери, а и в десетките детски усмивки, които трептяха като звездички в Коледна нощ. Успяхме вскички заедно чрез спортните игри да се забавляваме и в същотото време да се опознаем един-друг. И тогава открих любопитството, стремежа, надеждата и борбеността в искрящите погледи на всички деца. Аз мисля, че именно в това се гради човека у всеки – като показва отношението на отделната личност към света, към хората около себе си. Това успя да стане факт – всеки от нас, стъпка по стъпка опознаваше другите. Удовлетворените и търсещи погледи се срещаха с нови, либопитни и загадъчни личности и откривахме части от себе си в другите.Този фестивал успя да накара всеки сам у себе си да изгради подкрепа, доверие и онова чувство, че има някой до теб, който няма да те предаде! Фестивалът се основаваше на истинската детска радост! Този детски празник ни подари само вълшебни мигове! Успя да изгради у нас не само лидерски умения, а и личностни качества!
Кристина и Марина Кръстеви
Млади лидери в Сдружението

Публикувано в Фестивали. Постоянна връзка.

Вашият коментар