Национална екоинициатива Узана 2010

От 22 до 26 септември 2010 г. курортен комплекс Узана ще бъде домакин на Национална екоинициатива Узана 2010, която е част от Европейската седмица на мобилността.

Инициативата се организира за втори път от Община Габрово, със съдействието на колоездачен клуб „Исполин”, Българска федерация на радиолюбителите и Сдружение за устойчив туризъм „Узана”.
В рамките на екоинициативата Сдружение „Мечти и отбори – България” ще се проведе младежки лагер „Знам и мога”, състезание за родители и деца – „Фамилиатлон” /старт 25.09 в 10 часа пред Информационния център на Узана/, работилница от природни материали, фотоконкурс за най-интересна снимка по време на екоинициативата.

За всички желаещи е предвидено изкачване на връх Исполин – пеша или с велосипед, катерене по катерачна стена и спускане с „тролей”, както и лагерен огън до Посетителски информационен център „Узана”. Предлагат се и възможности за пешеходен преход по екопътека Узана, а за гостите на Габрово – посещение на културно-исторически забележителности в региона. За повече информация ни потърсете на:
mobulgaria@gmail.com или телефон: 0895792819

Може да видите всички снимки от еко инициативата

Публикувано в Какво правим / Новини. Постоянна връзка.

Един коментар по Национална екоинициатива Узана 2010

  1. lia каза:

    Много хубаво! ще дойда със сигурност!

Вашият коментар