Фестивал за деня на детето в Плевен

За първи път в Плевен се проведе обучение за Млади лидери, в което се включиха 21 ученика от 4 плевенски училища. Предизвикателството пред групата Млади лидери е да измислят и организират забавни игри и занимания за около 100 деца със и без увреждания, които да проведат на 1 юни от 10 до 12ч. в градската градина пред Центъра за работа с деца.

Обучението се реализира с подкрепата на Британски съвет, Община Плевен и РИО – гр. Плевен, които ни съдействаха при подготовката и провеждането. Специални благодарности на Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване, Плевен, които ни осигуриха зала, в която да проведем обучението.

Младите лидери са разпределили задачите си и в рамките на два дни ще проведат две контролни срещи, по времето на които ще уточнят детайлите около предстоящия фестивал. За сега информацията, която се знае е, че събитието ще започне в 10 часа на 1 юни, в градската градина, пред ЦРД. Ще има игри, в които ще могат да се включат всички деца, арт-работилница, в която ще творят и също ще получат интересни рисунки по лицата си, както и забавни сценки, музика на живо с група # Проджект и много забавни изненади за публиката.

Фестивалът ще бъде официално открит от кмета на град Плевен – г-н Найден Зеленогорски.

Публикувано в Какво правим / Новини, Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар