Плевен ще се обогати с клуб на млади лидери

„Мечти и отбори – България“ ще съдейства с обучение за създаване и развиване наклубна дейност в Плевен. Младежите, които се включиха в обучение за лидерски качества и толерантност през месец май 2011 година, ще надградят уменията и знанията си в една нова насока, а именно реализация на техни идеи и проекти в създаден и поддържан от тях клуб. Това е голямо предизвикателство за тях, защото всеки знае, че е по-лесно да си изпълнител от сътворител, но всички имаме намерение да се изправим пред него и да се научим.
На 26-ти и 27-ми ноември 2011г., в Плевен, ще отделим време за оформяне на визията и мисията  на клуба. Ще подготвим стабилни основи от ползи за участницте в дейностите, ще се изправим пред страховете си от провал и ще се осмелим да измислим начини да се справим с тях.Клубът все още си няма име, защото това ще бъде решено от самите младежи, както и дейностите, които ще развива.

Очаквайте скоро нещо интересно и различно, което ще ви бъде предложено от супер готининте и идейни млади хора на Плевен.

Публикувано в Какво правим / Новини, Клуб, Обучители, Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар