Национална среща „Младежко предприемачество“, Варна 4-8 юли 2012г.

Тази година темата на националната среща на НПО е предприемачество, но в един по-широк аспект – умението на младите хора да поемат инициатива, както в бизнеса, така и в личния си живот и обществените процеси. Основна цел на събитието е да дискутира начините за възпитаване на младите хора в предприемачески дух, като включи в дискусията различни заинтересовани страни – младежки организации и обучители, местна власт, млади предприемачи, експерти в развитието на човешките ресурси, политически отговорните лица и опита на чужди държави, чрез участието на чужди дипломатически мисии. Националната среща ще се проведе в рамките на четири дни в периода 04-08.07.2012 година.
Темата е изключително близка до дейностите, които развиваме с „Мечти и отбори България“, тъй като с всяко обучение, ние се опитваме да насърчим младите хора да бъдат по-уверени, да се опитват да реализират своите идеи заедно и да знаят как да търсят подкрепа от трети страни, и да продължават да се развиват.
Представители на „Мечти и отбори България“ ще вземат участие в дебата и в Националното младежко изложение, на което младежки неправителствени организации от цялата страна ще могат да представят своите дейности и да обменят опит и идеи за евентуални бъдещи партньорства.
Ще се радваме да се видим! Повече информация за нашите бъдещи дейности – на щанда, как то и тук в сайта.

Публикувано в Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар