На излет, на излет горе в планината!

Драги ми Смехурко,
Ела и ти на поход , който ще започне на 4 юни, в неделя, в 10.30 часа точно.
Походът е за най-непослушните и послушни патиланци, за празника детски – 1 юни. Но ще се направи в неделя, за да дойдат баби, майки и татковци, каки и батковци. Да ги приемем в своите патилански редици и да им подарим един незабравим ден!
Патиланци разни, големи и малки, от града и от селата, могат да дойдат с приятели, с учители и родители. Стига възрастните да не мрънкат, да не пъшкат и да издържат на ходене и игра.
Баба Цоцолана ще чака точно в 10.30 часа в началото на екопътеката, която тръгва в самото начало на с. Чарково – над Етъра. Ще тръгвнем на поход в гората вековна, чак докато излезем на манастира.
Там горе, на поляната зелена пред Соколския манастир ще има игри и почерпка. Гладен няма да останеш. Ще има за всички по прченце пица „Еж и Беж“ . А като похапнеш – включвай се в игрите, награди ще има за най-бързите, най-умните и най-сръчните. Цялата програма ще свърши към три часа следобед. Тъй, че те очаквам.
Носи си шишенче – планинска водичка в него да налееш. Облечи се както трябва – отиваш в планината.
Безплатен автобус ще има насам и нататък – в 10.00часа тръгва от площад „Възраждане“, а обратно в 15.00 часа от Соколския манастир.
Чакам да ми пишеш, за да те очаквам: buditelite@mail.bg. Или пък да се обадиш: 0888010047.
Твой приятел верен, вечен Патиланчо!

Доброволците от сдружение „Мечти и отбори България“ ще Ви очакваме на поляната на Соколски манастир да поиграем стари, но вечно актуални детски игри.

Организатори на събитието са клуба на Будителите в Габрово.

До скоро!

Публикувано в Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар