Клуб „Мечти и отбори“ – Плевен

След създаването на Клуб „Мечти и отбори“ в град Плевен, ние, младите лидери и създатели, системно се грижим за неговото разрастване и развитие. Провеждаме срещи и онлайн дискусии за да изберем пътя, по който да тръгнем и се оглеждаме за подкрепа от всяка страна. Не мислете, че като няма дим, ние не горим!

Първата ни цел беше да намерим място, в което да провеждаме срещите си, за да не се срещаме, както до сега, в шумни заведения, където продуктивността на срещата, знаете, спада. Имаме големи надежди, че това място ще е в Центъра за работа с деца и продължаваме преговори в тази насока.

В събота на 11 февруари, се срещнахме и обсъдихме до къде е стигнал процеса на преговори с Община Плевен за използване на зала в ЦРД и какво да правим в близко бъдеще . Решихме, че дори и да нямаме все още зала, в която да се срещаме (защото нямахме отговор), можем да започнем да организираме първото мероприятие на нашия Клуб.

За сега всичко е само в сферата на мечтите, но нали знаете, всяко нещо, преди да стане реалност е било само мечта. Нашите предпочитания за следващото ни събитие са – да е нещо, което е по-рзлично от всичко случващо се в града ни; да е свързано с участието на млади хора и родители; да е уникално, различно и ефектно сред младите

Идеите, които имаме, за да го постигнем са обучения за млади лидери, срещу такса, която да е основата на бюджета на клуба и или игри за деца и възрастни (не само състезатели, но и ролеви, за работа в екип и други интересни и забавни занимания)

Из мемо записките на срещи на Младите лидери от Плевен.

Ако искате да станете част от нашите бъдещи творчески планове, моля търсете информация тук в сайта, на страницата ни във фейсбук или ни пишете имейл.

Публикувано в Какво правим / Новини, Клуб, Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар