Кратка оценка на фестивал „Всеки мечтае с отбора да играе“ – 1 юни, Плевен

С малко закъснение искаме да споделим щастието си от реализирането на втория пореден фестивал за деца със и без увреждания в Плевен по повод Международния ден на детето – 1 юни.
Усмивките останаха на лицата на Младите лидери до края на фестивала, като активно играеха с деца и младежи от плевенски училища и институции.
Много родители, баби и дядовци бяха изключително щастливи, че има толкова пъстро и забавно празненство за децата, което се организира от батковци и какички, напълно безплатно. Изненадата беше още по-голяма, когато всеки малък участник във фестивал „Всеки играе с отбора да играе“ си тръгна със символична награда за участие.
Децата бяха доста повече от предвиденото, но Младите лидери успяха да импровизират на място и създаваха условия за всички деца да се включат и да играят, като имат желание.
Щастието от постигнатата цели е факт, благодарение на съдействието на община Плевен, Център за работа с деца, Плевен, вериги магазини „Mr. Bricolage“, „КРЕЗ“ и „Идея“, които подкрепиха смелото наичнание на младежите – да използват игрите като средство за интеграция на деца със и без увреждания и деца, лишени от родителски грижи в един отбор.
Благодарим на всички Млади лидери, които отделиха от времето и дариха идеите си, за да организират и проведат този празник! забавна детска игра за бърза реакция и концентрация :)
Благодарим и на всички директори, учители и възпитатели, които организираха своите ученици и посетиха градската градина в Плевен, за да се включат във фестивала.
Малко информация от медиите можете да прочетете в посочения линк – http://infopleven.com/?p=4761

Публикувано в Какво правим / Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар