Общо събрание на Отбора или Мечти без граници :)

Сдружение „Мечти и отбори – България“ тази година ще стане на 6 години!
Какво направихме до тук за 6 години?
Какво искаме да направим и на къде да вървим? Ако не знаеш на къде отиваш ще имаш трудно пътешествие
Добре е да си зададем тези и още други въпроси, за да следваме пътя на мечтите си.
Вървим ли към тях или пак сме ги оставили на заден план заради чисто физическото оцеляване? Как можем да си бъдем полезни един на друг и на обществото, в което живеем? Кои са мечтите, които искаме да видим реализирани?

Всички тези въпроси висят на таблото и един дълъг „To Do“ списък, който вярвам, ще бъде разнищен и изпълнен, само ако споделим мечтите си и намерим съмишленици! Това е покана за среща! На 2 и 3 МАРТ 2013 година в хотел Фландрия, край Беклемето ще се проведе Събрание на Мечтателите!
Всички сте добре дошли! Транспорта и настаняването се организират самостоятелно! Ако имаш желание да дойдеш, можеш да пишеш, за да потърсим място в някоя кола и да запазим място в хотела.

Срещата, която предлагаме, ще даде възможност на всеки един да представи идеите, които му се въртят в главата, с които ще направи света или селото едно по-добро място за живеене. По този начин ще може да намери съмишленици, които да му помогнат да реализира идеята си по-лесно.
Ще си припомним пътя, който сме извървяли от 2007 година до днес и приятелите, които са до нас, за да ни подкрепят.
Ще мечтаем, ще играем и ще поставим основите на бъдещите дейности. Тези дейности, които всички ние искаме, но все не ни стига смелост, кураж, време или средства да ги реализираме! Сега е времето 🙂

До скоро! 🙂

Публикувано в Какво правим / Новини, Предстоящи събития. Постоянна връзка.

Вашият коментар