Включи се в обучение и си осигури Незабравима ваканция

По време на зимната ваканция 1 – 4 февруари 2014 година, предлагаме да се включиш в Обучение за развиване на лидерски качества, умения за работа в екип и комуникация.

Обучението се казва „Млад лидер“, защото с участието си в него, ще придобиеш нужните умения, знания и опит да организираш събития, да работиш в екип с различни от теб хора, да се изразяваш пред група хора и да отстояваш позицията си по благ начин. Ще ти даде основата да „бъдеш промяната, която искаш да видиш в света“.

Обучението е интерактивно и дава възможност за максималното ти включване и научаване. По време на обучението ще развиеш, така наречените „меки умения” (познаване на собственото „аз”, организиране, умения за мотивиране на другите, умения за изразяване пред група хора, работа в екип). След обучението, заедно с другите Млади лидери, ще имате възможност да организирате едно събитие по ваш избор и така да приложите на практика усвоените нови знания и умения.

Използваната обучителна програма „Мечти и отбори“ е разработена във Великобритания и е въведена в България от Британски съвет през  2004 г.

Инвестицията във твоето образование е 50 лв за 5 дни.
Всеки получава сертификат и обучителен дневник.

Обучението ще се проведе при група от поне 10 участника.
Място: 28-мо СОУ „Алеко Константинов“, София.
Подходящо за младежи между 12 и 17 години.
Предварително записване е задължително.
Записване на телефон 0895 792 819 или на email: mobulgaria@gmail.com

Публикувано в "Млад лидер", Какво правим / Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар